Totaalbedrag

Totaalbedrag

Ga naar de inhoud

HONDENTRAINING met onweer en vuurwerkgeluiden.

Producten
Vuurwerk & Onweergeluiden Training.
Puppy vuurwerkangst Honden cd

Info Vuurwerkgeluiden Trainings CD voor honden en katten

trainingen hondenProfessionele Vuurwerk en Onweergeluiden, geremixed, stereo en movie kwaliteit
trainingen hondenNederlandse gebruiksaanwijzing
trainingen hondenUit voorraad leverbaar
trainingen hondenKortingen op meerdere aankopen
trainingen hondenGeschikt voor de PC en audioapparatuur
trainingen honden26 Tracks totaal +/- 40 minuten

Gebruiksaanwijzing                                                                                              Inhoud
trainingen hondenOnweersbuien, Bliksemgeluiden, Donderslagen, Vuurpijlen en gillende Keukenmeiden.
trainingen hondenCarbid schieten, Fluitvuurwerk, Fonteinen, Bengaals vuur en Kanonslagen etc.
trainingen hondenDonderstorm, Hagel en Regenbuien.
trainingen hondenBonustrack met oa. mitrailleurs en sirenes.


EAN/ISBN: 9789491980039
ISBN-10: 9491980033
vuurwerkgeluiden
training cd's hondenDirect uit voorraad leverbaar
training cd's hondenDuidelijke gebruiksaanwijzing
training cd's hondenDirecte levering, na ontvangst betaling
training cd's hondenKortingen op meerdere aankopen
training cd's hondenGeschikt voor de PC en Audioapparatuur


Tinley gedragstherapie vuurwerk cd vuurwerkcd
goede score vuurwerk geluiden cd emo vuurwerkcd Supersnelle levering. Ga er direkt mee aan de gang. W. De Wilde, Assen

goede score vuurwerk geluiden cdGoeie harde geluiden. Realistisch en vooral hoge fluitende tonen. Werkte prima voor onze panische labrador. Na een paar dagen oefenen kieek ze er niet meer van op.emo vuurwerkcd Moniek Veldkamp, Amsterdam

goede score vuurwerk geluiden cd CD heeft veel gevarieerde geluiden. Bijna allemaal professioneel opgenomen Stereo, dus met een hoge Bitrate(voor de kenners) Xavier C. Amsterdam
vuurwerkgeluiden

Vuurwerktraining voor honden

Ravenheights Vuurwerkcd bij Vuurwerk angst honden.
Vuurwerktraining voor honden. De goedkoopste aanbieder van een Vuurwerkgeluiden en Onweergeluiden cd.
De cd is in eerste instantie gemaakt ten behoeve van de gewenning, opvoeding en socialisatie van jonge honden, katten (poezen) en paarden in kennels, maneges en gewoon bij baasjes thuis. Onze cd is echter ook uitermate geschikt voor bestaande angst voor vuurwerk -en onweergeluiden bij huisdieren.

Waarom zo goedkoop?

Wij leggen hierdoor de  drempel zo laag mogelijk voor de baasjes, omdat er (helaas) een hele grote groep  is die niet erg gemotiveerd is voor gedragstherapie. Het probleem gaat voor hun  gevoel immers maar over een paar dagen van het jaar.  Het resultaat bij de vuurwerkcd-behandeling hangt in grote mate af van de motivatie van de baasjes.  Er wordt eigenlijk veel te weinig  gesocialiseerd en in het bijzonder  getraind met huisdieren om angst voor "rare" geluiden, zoals bij vuurwerk en  onweer weg te nemen. Duizende huisdieren zitten gedurende bepaalde perioden in de stress en  in een groot aantal gevallen zelfs in het asiel, omdat hun baasjes hebben  nagelaten hun het goede voorbeeld te geven. Bovendien blijkt uit (wetenschappelijk onderzoek (Faculteit Dierengeneeskunde van de Universiteit van Utrecht),  dat minder dan 24 %  van de dierenartsen gedragstherapie door middel van een  vuurwerkgeluidencd voorschrijft, terwijl er wel voor zo'n 44% van de gevallen  medicatie wordt voorgeschreven. De belangrijkste reden om geen  gedragsmodificatie toe te passen is dat de eigenaar dit niet wil (43%). Een  andere belangrijke reden is dat de meeste eigenaren zich te laat aanmelden (pas  in de laatste week van december), waardoor er geen tijd meer is voor  gedragsmodificatie.

Waarom een vuurwerk -en onweergeluidencd? angstige hond vuurwerk

Deze "homeopatische"geluidencd  wordt te koop aangeboden, omdat deze geluidenbehandeling een wetenschappelijk bewezen remedie tegen angst en het bijkomend stressgedrag van uw huisdier is.  Onze vuurwerkcd wordt al jaren met groot succes toegepast bij paarden, honden,  katten, papegaaien en parkiet-achtigen. De combinatie vuurwerkgeluiden en onweergeluiden  ligt in de lijn van instinctieve angst bij (zoog-) dieren, voor lichtflitsen,  knetterend vuur, rook en geknal. Deze geluiden zijn signalen voor  mens en  dier om op te passen voor gevaren, waarbij de natuurlijke reactie meestal  vluchtgedrag is. Door gewenning aan deze geluiden en het ervaren van positieve  gebeurtenissen tijdens deze geluiden, leert een (zoog-) dier,  meer  aandacht te hebben voor andere dingen in zijn of haar omgeving.

Wanneer afspelen? angstige hond vuurwerk
U kunt op ieder moment in het jaar beginnen. U dient,  door het gehele jaar, geregeld het cd-tje af te draaien. Het is zeker niet de  bedoeling dat u dit alleen maar in de aanloop doet naar het nieuwe jaar. Geknal  en gedonder is er immers het hele jaar door. De cd kan gebruikt worden tijdens  het opgroeien van uw puppy, kitten of veulen (Wij vinden dat een "must").   Dit geldt ook wanneer u een hond of kat heeft, die al bang is voor  vuurwerkgeluiden. Hoe eerder u begint des te beter is dit voor een stabiele  ontwikkeling van het dier.
Waarom geen pilletje?
Soms is de angst bij het dier zo ernstig dat het niet gevoelig is voor onze geluidentherapie. In die gevallen kunt u natuurlijk aan uw dierenarts de juiste medicijnen vragen. Wij vinden dat alleen een tabletje  niet voldoende is en dat er in die ernstige situaties ook iets aan gedragsmodificatie gedaan kan worden. Gelukkig schrijft zo'n 32% van de dierenartsen een combinatietherapie voor van zowel de vuurwerkcd-therapie als ook de ondersteuning door medicijnen. Het is inmiddels aangetoont dat het een betere behandeling is dan alleen maar een paar pilletjes. Bovendien kunnen de medicijnen (ook binnen de homeopahtie) vervelende bijwerkingen hebben.

socialisatie cd vuurwerkDoelstelling van deze website.  
In de eerste plaats willen wij op deze site de nodige informatie en tips verstrekken over het
gebruik van onze vuurwerkcd. Daarnaast willen we graag dat mensen met huisdieren inzien dat het opvoeden daarvan net zo belangrijk is als het opvoeden van kinderen. Naast verantwoordelijkheidsgevoel kost het tijd en geld, maar vooral ook goede wil om het gewoon te doen. Je grijpt bij een kind niet zomaar naar de pillenpot en dat doe je ook niet met je huisdier. Wij vinden dat te makkelijk. Ook vinden wij dat er te makkelijk wordt gegrepen naar de homeopathie, omdat men het idee heeft dat hiermee hun huisdier geholpen is. Men steekt een luchtje in het stopcontact en klaar is kees. Het hondje en het poesje moet het er maar mee doen. Dierenartsen spelen hier ook een hele belangrijke rol in, maar adviseren toch vaak nog teveel in de richting van de makkelijkste weg. Kortom de weg waarbij de klant, de baas, niets hoeft te doen. Hier zetten wij dus een heel groot vraagteken. Met deze website en de informatie die hierop terug te vinden is, hopen we een grote bijdrage te leveren aan de motivatie bij de dieren-baasjes om het beste te kiezen voor hun huisdieren en niet zomaar het makkelijkste.

Dierenklinieken.dierenklinieken vuurwerkangst behandeling
Dierenklinieken en therapeuten bieden wij, bij een minimale bestelling van 3  CD's een gratis miniposter aan voor in een wachtruimte.

Onze afnemers.
Dierenbescherming, Particuliere huisdiereigenaren, dierenartsen, dierenklinieken, hondentherapeuten,hondentrainers, kattentherapeuten, maneges, kennels, dierenasiels, dierentuinen en dierenpensions.

Wanneer bestellen?dierenklinieken vuurwerkangst behandeling
Hoe sneller u met de vuurwerkgeluiden training begint , des te beter is dat voor u en uw huisdier. Wacht dus niet tot oktober of november, maar begin als uw hond of kat nog klein is. Dit geldt ook als uw hond of kat al volwassen is. Neem uw verantwoordelijkheid ook dan en leg u niet neer bij een gemakkelijk pilletje en bestel een vuurwerk training CD. Bestel dus nu!

vuurwerkgeluiden

engelse vlag Usermanual inside the CD cover.

Initially, play the sounds very softly and watch your pet's reaction. Animals hear better than humans! As soon as your pet shows signs of fear, stop the CD and wait at least one hour. Then play the sounds again. While playing the CD, engage your animal with something fun like a toy. Do not reward your pet's fear by petting or other rewards. When your pet is afraid or walks away, ignore it. When your pet shows no awareness of the sounds, increase the volume. Train your animal in a realistic setting. Change the time of day as well as the space. In the end, also play the CD when you are outside the room. It is important to note that the animal will watch your reaction to the sounds. When you behave excitedly or show fear, your pet will follow your cue. Set an example by remaining quiet and calm when the sounds start. Reassure your pet and teach it there is no problem.Continue the training until you are confident that your pet will not be affected by the sounds in your absence.  For more information please visit our website.
Warning: Do not leave your pet home alone while playing this CD.


duitse vlag Gebrauchsanleitung auf der Innenseite unsere CD Cover

Spielen Sie die Geräusche zunächst ganz leise ab und beobachten Sie dabei Ihr Tier ganz genau. Denke daran das Tiere meisten viel besser hören als ein Mensch. Sobald Ihr Tier Anzeichen von Unruhe oder Angst zeigt, brechen Sie das Training sofort ab und machen Sie eine Pause von einer Stunde. Spielen Sie die Geräusche dann wieder sehr leise ab und Spiele mit Ihrem Tier, sodass es abgelenkt wird dürch etwas was spaß macht (Spielzeug). Fordere auf jedem Fall den Aufmerksamkeit des Tieres aber beachten sie bitte auch, dass Sie Ihr Haustier keine Fehlbelohnung geben, dürch zB. streicheln wenn es ängstlich reagiert oder wegläuft. Ignoriere das einfach. Spielt das Tier als wäre da kein Lärm, dann können Sie die Lautstärke ein wenig erhöhen und so weiter bis Normallautstärke erreicht ist. Trainiere das Tier in einem möglichst realen Umfeld, also nicht im Garten und vorallem abwechslungsreich. Das heißt am Morgen und am Abend, am hellen Tag und im Dunkeln. Mit ignorieren und mit Spielen. Am anfang mit Ihre Anwesenheit, in verschiede Räume im Haus und später ohne Ihre Anwesenheit. Es ist wichtig zu wissen dass ein Haustier sieht wie Sie sich verhalten. Also wenn Sie sich aufgeregt verhalten während die Geräusche oder wenn Sie aufspringen wenn da drausen bestimmte Geräusche ertönen, dann wird Ihr Tier mit Sie mitmachen, entweder durch erschrecken und weglaufen oder bellen. Wenn Sie es zum Vorbild sind und Sie bleiben einfach ruhig sitzen in der Moment dass plotzlich den Krach anfängt (im Wohnzimmer mit unsere CD oder drausen mit wirklich viel Lärm) dann werden Sie das Tier beruhigen und lernen dass da kein Problem ist. Wenn sie später dann mal nicht zu Hause sind, wird Ihr Haustier keine Aufregung haben mit diesem lärm. Für weitere Informationen besuchen Sie bitte unsere Webseite.
Warnung: Lassen Sie Ihre Tiere nicht allein im Hause während dass abspielen unserer Cd.


nederlandse vlag Gebruiksaanwijzing binnen in onze CD cover.

Speel de geluiden om te beginnen heel zachtjes af en hou daarbij uw dier heel goed in de gaten. Bedenk dat dieren meestal beter horen dan een mens. Zodra uw dier tekenen van angst vertoont, onderbreekt u de training direct en houdt u een pauze van een uur. Speel de geluiden dan weer heel zacht af en speel daarbij met uw dier, zodat het afgeleid wordt door iets wat plezier maakt (speelgoed). Trek in ieder geval de aandacht van het dier, maar let aub op dat u uw huisdier geen verkeerde beloning geeft, door bv. aaien als het bang is of wegloopt. Negeer dat gewoon. Speelt het dier alsof er geen lawaai is, dan kunt u de geluidssterkte iets verhogen en zo verder tot dat de normale geluidssterkte bereikt is. Train uw dier in een zo realistisch mogelijke omgeving, dus niet in de tuin en vooral afwisselend. Dat betekent ‘s morgens, ’s avonds, bij daglicht en in het donker. Mét negeren en mét spelen. In het begin mét uw aanwezigheid, in verschillende ruimten in huis en later zonder uw aanwezigheid. Het is belangrijk te weten dat een huisdier ziet hoe u zich gedraagt. Wanneer u zich tijdens de geluiden, opgewonden gedraagt of wanneer u opspringt als er buiten “enge” geluiden zijn, dan zal uw dier met u meedoen, door te schrikken en weglopen of blaffen. Wanneer u hun voorbeeld bent en u blijft eenvoudigweg rustig zitten op het moment dat het lawaai plotseling begint (in de woonkamer met onze CD of buiten met echte geluiden), dan zult u het dier geruststellen en leren dat er geen probleem is. Wanneer u dan later een keer niet thuis bent, zal uw huisdier niet opgewonden worden met deze geluiden. Bezoek voor verdere informatie onze website.
Waarschuwing: Laat dieren niet alleen in huis, tijdens het afspelen van onze CD.

vuurwerkgeluiden
Terug naar de inhoud